Sprache:

fodboldtrojer: Bayern mister håbet om at beholde Bundesliga-titlen

Bayern mister håbet om at beholde Bundesliga-titlen

8 Apr 2024 in 10:27am
28. runde af Bundesligaen startede, hvor toprangerede Bayer Leverkusen slog Union Berlin 1-0 på udebane. Den forsvarende mester Bayern blev vendt af Heidenheim 2-3 i udekampen. Med seks runder tilbage i Bundesligaen fører Leverkusen på andenpladsen Bayern med hele 16 point. I næste spillerunde, så længe Leverkusen besejrer Werder Bremen på hjemmebane, vil de vinde det første Bundesliga-mesterskab i holdets historie i fem runder!
I den første runde mellem Leverkusen og Union Berlin i denne sæson tabte Union Berlin 0-4 til Leverkusen, og led deres største nederlag i sæsonen. De to hold mødtes igen, og Union Berlin var godt forberedt.I første halvdel af kampen nåede spillet et dødvande. Selvom Leverkusen havde fordelen på banen, kunne spillerne iført billige fodboldtrøjer ikke bryde igennem Union Berlins "jerntøndeformation". Indtil 1. halvlegs stoppetid håndboldede en Union Berlin-spiller i straffesparksfeltet, og Leverkusen fik straffespark. Wirtz iført en Bayer 04 Leverkusen trøje tog straffesparket og hjalp Leverkusen med at føre 1:0. Ingen af siderne scorede i anden halvleg. Ved slutningen af kampen besejrede Leverkusen Union Berlin med 1-0. Efter denne runde er Leverkusen forblevet ubesejret i 41 kampe i alle turneringer i denne sæson, og mangler kun én fra rekorden på 43 ubesejrede kampe i de fem bedste europæiske ligaer sat af Serie A-giganten Juventus i sæsonen 2011-2012. Der er kun 6 runder af Bundesliga-kampe tilbage Leverkusen, som har opnået en imponerende rekord på 24 sejre og 4 uafgjorte, har 76 point, 16 point foran Bayern på andenpladsen.