Sprache:

fodboldtrojer's Blog

Liverpool slog Tottenham 4-2

Den 36. runde af Premier League-sæsonen 23-24 begynder med Liverpool mod Tottenham. Efter 90 minutters hård kamp besejrede Liverpool Tottenham 4-2 hjemme og kom ud af den uovervindelige knibe! I det 16. minut lavede Gakpo et indlæg fra venstre side af buen i straffesparksfeltet, iført en billige fodboldtrøjer, og scorede med et hovedstød til 1-0! Salah scorede sit 18. mål i Premier League i denne sæson og sit 25. mål i alle turneringer. I det 45. minut modtog Robertson en aflevering fra højre side af straffesparksfeltet fra sin holdkammerat. Salahs skud blev reddet af Tottenhams målmand Vicario og scorede til 2-0. I det 50. minut fuldførte Salah et tyveri på forbanen. Efter at Elliott fik bolden, lavede han en aflevering fra højre side af straffesparksfeltet, hvilket gav Liverpool en 3-0 føring. I det 59. minut lavede Salah bolden, og Elliott iført en Liverpool trøje skød fra toppen af straffesparksfeltet og scorede, hvilket gav Liverpool en 4-0-føring! I det 72. minut lavede Polo en aflevering fra højre side af straffesparksfeltet, og Richarlison skød forfra og scorede til 1-4! I det 77. minut skød Son Heung-min et straffespark i nettet, 2-4! Son Heung-min scorede sit 17. mål i Premier League i denne sæson.

Manchester City slog Nottingham Forest

I 35. runde af Premier League udfordrede Manchester City Nottingham Forest på udebane. Til sidst sikrede Manchester City sejren 2:0 og fortsatte med at jagte mesterskabet med 79 point med én kamp i hånden! Selvom Manchester City havde en høj boldbesiddelse efter starten, var Nottingham Forests offensiv på hjemmebane mere truende. Neco Williams' skud i straffesparksfeltet i det 15. minut blev blokeret af Ederson, som var iført en billige fodboldtrøjer Woods hovedstød i det 28. minut var lidt over målet. I det 32. minut tog De Bruyne et hjørnespark fra venstre, og Gvadio scorede med et hovedstød, 1-0. Guardiola satte Haaland på banen i anden halvleg, iført en Manchester City trøje, rystede forsvareren af sig i straffesparksfeltet og scorede sit 21. mål for sæsonen Manchester City vinder 2-0. Denne sejr gjorde det også muligt for Manchester City at bevare en ubesejret rekord i 19 ligakampe og nå 79 point i stillingen Selvom de stadig er 1 point bag Arsenal i point, har de spillet en kamp mindre end deres modstandere. Dernæst har "Blue Moon" 4 ligakampe tilbage, og modstanderne er Wolves, Fulham, Tottenham og West Ham. Så længe de fastholder en komplet sejr, kan Manchester City overhale Arsenal og skabe historie og vinde hidtil usete "fire ligatitler i træk".

Mister Liverpool chancen for at vinde titlen?

I 34. runde af Premier League tabte Liverpool til Everton 0:2 i en udekamp Liverpool-træner Klopp indrømmede også nederlag, da han talte om mesterskabssituationen efter kampen. "Selv hvis Manchester City og Arsenal taber alle deres kampe, og vi præsterer, som vi gjorde i aften, vil intet ændre sig," sagde han. I det 27. minut var Branfwaite i en kaotisk kamp og skubbede til 1-0. I første halvleg fik spillere iført Liverpool trøje mange skud reddet af Everton-målmand Pickford. I det 58. minut var der et problem med Liverpools forsvar Lewin scorede med et hovedstød, og Liverpool kom bagud med 0-2. I det 89. minut volleyede Elliott ude fra straffesparksfeltet, men bolden blev reddet igen af Pickford. I sidste ende formåede Liverpool ikke at ændre stillingen og tabte 0-2 til Everton på udebane. Med kun 4 runder af Premier League-kampe tilbage er Liverpool stort set faldet ud af kampen om Premier League-titlen. Sådan en træg tilstand vakte også vrede hos kaptajn Van Dijk, der var iført billige fodboldtrøjer. vil du vinde ligamesterskabet, hvis vi lader spillet blive sådan, uden at vinde nogen konfrontationer og give dommeren en chance for at give modstanderen et frispark, så har vi ingen chance for at konkurrere om mesterskabet. tidligere annonceret sin afgang efter sæsonen, vil han ikke vinde mesterskabet. Det er ærgerligt, at Liverpool endte i en sådan tilstand i den sidste sæson under hans ledelse.

Manchester City tabte til Real Madrid på straffespark

Anden kamp i Champions Leagues kvartfinaler er overstået. Real Madrid eliminerede Manchester City i straffesparkskonkurrence, Bayern besejrede Arsenal 1-0 og gik videre til semifinalen Indtil videre er alle Premier League-holdene blevet elimineret. Da de vendte tilbage til hjemmebanen denne gang, vendte De Bruyne, Walker og hovedmålmand Ederson, iført Manchester City trøje, tilbage fra skade og vendte tilbage til startopstillingen. I det 12. minut lavede Vinicius en aflevering, og Rodrigos skud foran målet blev reddet af Ederson. Så skød Rodrigo igen og scorede bolden, hvilket gav Real Madrid en 1-0 føring. I det 76. minut brød Doku igennem fra venstre side og lagde ind. De Bruyne fik bolden på stregen i det lille straffesparksfelt og sendte bolden i mål til 1-1. Kampen gik ind i overtid, og ingen af siderne afgjorde en vinder. Deltag i en straffesparkskonkurrence for at afgøre vinderen! I straffesparkskonkurrencen missede Real Madrids første spiller, Modric, straffesparket. Men Lunin, iført billige fodboldtrøjer, reddede Thivars og Kovacics skud efter hinanden. Med Rudigers straffespark vandt Real Madrid straffesparkskonkurrencen 4-3 og gik i semifinalen.

Leverkusen afslutter Bayerns dominans

I 29. runde af Bundesligaen besejrede Leverkusen Werder Bremen 5-0 på hjemmebane og førte Bayern München med 16 point Med en ubesejret rekord på 79 point i 29 kampe vandt Leverkusen det første Bundesliga-mesterskab i holdets historie i 120 år. Holder Bundesligaen "Salat Plate" for første gang! I begyndelsen af kampen lancerede Leverkusen et voldsomt angreb på Werder Bremens mål under jubel fra hjemmefans iført billige fodboldtrøjer. I det 24. minut blev Hoffman skudt ned af en Werder-forsvarer. I det 60. minut tog Xhaka et direkte spark foran straffesparksfeltet og blæste en "verdensbølge" ud, hvilket øgede føringen til 2-0. I det 68. minut modtog Wirtz, der kom ind som indskifter, afleveringen og ramte målet direkte. Bolden passerede målmandens fingerspidser og fløj i mål. Leverkusen fortsatte med at udbygge stillingen til 3-0. I det 83. og 90. minut præsterede Wirtz iført Bayer 04 Leverkusen trøje et "hattrick" og scorede 2 mål i træk, hvilket undertrykte stillingen 5-0 og fik kampen fuldstændig til at miste spændingen. Inden kampen var slut, skyndte spændte Leverkusen-fans ind på stadion og begyndte at fejre. I sådan en vanvittig atmosfære blev dommeren "tvunget" til at fløjte i sidste fløjte. Til sidst besejrede Leverkusen Werder Bremen med 5-0 på hjemmebane, og låste denne sæsons Bundesliga-mesterskab fem runder i forvejen. Efter kampen strømmede titusindvis af fans ind på stadion og omringede Leverkusen-spillere for at fejre vildt. Stadionets sikkerhedspersonale dannede en lang række for at forsøge at få spillere fra begge hold til at forlade. Den spanske sang "Eviva Espana" spillede også på stadion, da fans hyldede træner Xavi Alonso.

Barcelona 3-2 Paris udekamp

Den første kamp i UEFA Champions Leagues kvartfinaler fortsætter. Barcelona, ​​der er vendt tilbage til kvartfinalen i Champions League efter fire år, er i god form, og modstanderen Paris Saint-Germain skal ikke undervurderes. Barcelona, der spillede på udebane, skabte flere truende angreb. I det 37. minut angreb Barcelona hurtigt. Lewandowski sendte bolden videre til Yamal, som derefter sendte bolden til mål. Donnarumma ødelagde bolden, men bolden nåede ikke Efter at have gået langt, scorede Rafinha let med et supplerende skud, og Barcelona førte 1:0. I det 48. minut lavede Mbappe en aflevering, Barcelona-spilleren lavede en clearing, men sparkede ikke bolden langt, og bolden kom til Dembeles fødder. Dembele lavede et falsk træk og dunkede forsvarsspilleren, skød derefter bolden og Paris udlignede 1-1. I det 51. minut spillede Paris et lille anlagt samarbejde i højre side af straffesparksfeltet.Vitinha, iført en billige fodboldtrøjer, modtog Ruizs gennemspil i straffesparksfeltet, og det lykkedes derefter med et lavt skud i det fjerneste hjørne af målet. Paris gik foran 2-1. I det 62. minut sendte Pedri bolden over til bagerst i Paris-forsvaret.Rafinha trådte ind i tide og skubbede bolden direkte i mål uden at stoppe bolden.Barcelona udlignede til 2-2. I det 77. minut udnyttede Barcelonas forsvarsspiller iført en FC Barcelona trøje Christensen, der netop var kommet ind som indskifter, et hjørnespark og headede bolden for at hjælpe Barcelona med en 3-2-føring. I slutningen af kampen besejrede Barcelona Paris 3:2 på udebane og tog føringen i de to runder af knockout-runderne.

Bayern mister håbet om at beholde Bundesliga-titlen

28. runde af Bundesligaen startede, hvor toprangerede Bayer Leverkusen slog Union Berlin 1-0 på udebane. Den forsvarende mester Bayern blev vendt af Heidenheim 2-3 i udekampen. Med seks runder tilbage i Bundesligaen fører Leverkusen på andenpladsen Bayern med hele 16 point. I næste spillerunde, så længe Leverkusen besejrer Werder Bremen på hjemmebane, vil de vinde det første Bundesliga-mesterskab i holdets historie i fem runder! I den første runde mellem Leverkusen og Union Berlin i denne sæson tabte Union Berlin 0-4 til Leverkusen, og led deres største nederlag i sæsonen. De to hold mødtes igen, og Union Berlin var godt forberedt.I første halvdel af kampen nåede spillet et dødvande. Selvom Leverkusen havde fordelen på banen, kunne spillerne iført billige fodboldtrøjer ikke bryde igennem Union Berlins "jerntøndeformation". Indtil 1. halvlegs stoppetid håndboldede en Union Berlin-spiller i straffesparksfeltet, og Leverkusen fik straffespark. Wirtz iført en Bayer 04 Leverkusen trøje tog straffesparket og hjalp Leverkusen med at føre 1:0. Ingen af siderne scorede i anden halvleg. Ved slutningen af kampen besejrede Leverkusen Union Berlin med 1-0. Efter denne runde er Leverkusen forblevet ubesejret i 41 kampe i alle turneringer i denne sæson, og mangler kun én fra rekorden på 43 ubesejrede kampe i de fem bedste europæiske ligaer sat af Serie A-giganten Juventus i sæsonen 2011-2012. Der er kun 6 runder af Bundesliga-kampe tilbage Leverkusen, som har opnået en imponerende rekord på 24 sejre og 4 uafgjorte, har 76 point, 16 point foran Bayern på andenpladsen.

Bayern taber til Dortmund på hjemmebane

27. runde af Bundesligaen begynder, Bayern München byder Dortmund velkommen på hjemmebane. Efter 90 minutters konkurrence tabte Bayern endelig 0-2 mod Dortmund, og der var intet håb om at forsvare titlen i denne sæson. I denne kamp beholdt Ulreich målet i FC Bayern München trøje, forsvaret bestod af Davis, De Ligt, Dier og Kimmich, Goretzka var Laimers makker på midtbanen, og Muller, Musiala, Sane og Kane dannede angrebslinjen i frontfeltet. I kampens 10. minut stjal Dortmund bolden midt på banen, og Adeyemi skubbede roligt og skød. Selvom Ulreich reddede, var han ikke i stand til at forhindre bolden i at gå i mål, og Bayern var bagud 0-1. I det 23. minut kom Muller over, og Kimmich fandt Kane på et indlæg, men sidstnævnte missede stolpen med hovedet. I slutningen af første halvleg tabte Bayern kortvarigt 0-1. I det 52. minut sendte Dortmund bolden ind i straffesparksfeltet, Nmesha krydsede, og Ulreich lavede en afgørende redning. 10 minutter senere tog Bayern føringen i udskiftninger, Coman, Ter og Gnabry blev udskiftet, og Muller, Musiala og Sane. I det 83. minut scorede Ryerson endnu et mål i sin billige fodboldtrøjer og gav Dortmund en 2:0-føring. I det 88. minut afleverede Mazrawi og Kane headede ind, men desværre var han offside, og målet var ugyldigt. I slutningen afkampen tabte Bayern München til Dortmund 0-2, der var bagud Bayer Leverkusen med 13. Det ser ud til, at der ikke er nogen chance for Bundesliga-titlen i denne sæson.

Europa Cup-landsholdsranglisten

De to internationale konkurrencer, European Cup og America's Cup, er ved at begynde. VM-næsten Frankrig tabte til det tyske hold 0-2, og det engelske hold tabte 0-1 til det femstjernede Brasilien. var første gang i de sidste ti år, at de tabte på grund af konkurrencens velsignelse. De ti bedste placeringer på landsholdet er også rangeret. Førstepladsen - Englands hold er ikke kun stjernespækket, men har også stjerner af høj værdi.Hele holdets værdi har nået skræmmende 1,38 milliarder euro. Det franske hold på andenpladsen er den sidste VM-mester og andenpladsen i Qatar World Cup. Deres samlede opstilling har ikke ændret sig meget. De er helt på toppen af fransk fodbold med en samlet værdi på 1,24 milliarder euro. Tredjepladsen er det portugisiske hold.Det portugisiske hold anført af Ronaldo er 102 millioner euro værd. Selvom den 38-årige Cristiano Ronaldo kun er omkring 10 millioner euro værd, har holdet Manchester Uniteds B-honorar, Silva, Leo og Felix i billige fodboldtrøjer. Det portugisiske hold er også blevet favorit til at vinde denne europacup. Messi, der er iført Argentina landsholdstrøje fra verdensmesterskabet i Argentina, er skrumpet markant.Det mest værdifulde medlem af holdet er Alvarez, hvis samlede værdi har nået 780 millioner euro, og ligger kun på sjettepladsen.

Denne Europa Cup kan blive en afskedskamp for veteraner

Europa Cuppen afholdes til sommer. I øjeblikket er 21 hold, inklusive værts-Tyskland, gået videre til næste runde. England og Frankrig anses for at være de mest magtfulde kandidater til mesterskabet. Norge formåede ikke at kvalificere sig til slutspillet på grund af at have scoret to færre mål. Haaland og Odegaard, der var iført Norge landsholdstrøje, missede europacuppen på forhånd! I denne Europa Cup skal mange stjerner måske sige farvel.Den 36-årige Lewandowski deltager muligvis i Europa Cuppen for sidste gang, så konkurrencen om slutspillet skal værnes om. Cristiano Ronaldo, der allerede er 39 år, er muligvis med i sin sidste store konkurrence og deltager muligvis ikke i næste VM. Jeg spekulerer på, hvordan de fodboldsuperstjerner, der har forladt europæisk fodbold, vil bruge til at sige farvel til store konkurrencer og fuldende afslutningen på en æra? England, som har stjerner som Kane og Bellingham, og Frankrig, som har Mbappe, har relativt fornuftige opstillinger og har de højeste stemmer til at vinde mesterskabet. De har større chance for at blive den endelige vinder end Portugal, Tyskland, Holland og Italien vinder. Det specielle er, at siden Haaland gik glip af Europa Cuppen, er Kane, Bellingham og Mbappe stadig favoritterne til dette års Golden Globe Award efter Messi og Ronaldo. Hvis Bayern München, Paris Saint-Germain og Real Madrid kan gå længere i Champions League eller endda vinde mesterskabet, og England og Frankrig også kan vinde mesterskabet, hvem kan så gøre dette? Kane, Bellingham og Mba iført billige fodboldtrøjer Pei er forventes at vinde den første Golden Globe Award efter superstjerneæraen.