Sprache:

fodboldtrojer: Barcelona 3-2 Paris udekamp

Barcelona 3-2 Paris udekamp

11 Apr 2024 in 02:37pm
Den første kamp i UEFA Champions Leagues kvartfinaler fortsætter. Barcelona, ​​der er vendt tilbage til kvartfinalen i Champions League efter fire år, er i god form, og modstanderen Paris Saint-Germain skal ikke undervurderes.
Barcelona, der spillede på udebane, skabte flere truende angreb. I det 37. minut angreb Barcelona hurtigt. Lewandowski sendte bolden videre til Yamal, som derefter sendte bolden til mål. Donnarumma ødelagde bolden, men bolden nåede ikke Efter at have gået langt, scorede Rafinha let med et supplerende skud, og Barcelona førte 1:0. I det 48. minut lavede Mbappe en aflevering, Barcelona-spilleren lavede en clearing, men sparkede ikke bolden langt, og bolden kom til Dembeles fødder. Dembele lavede et falsk træk og dunkede forsvarsspilleren, skød derefter bolden og Paris udlignede 1-1. I det 51. minut spillede Paris et lille anlagt samarbejde i højre side af straffesparksfeltet.Vitinha, iført en billige fodboldtrøjer, modtog Ruizs gennemspil i straffesparksfeltet, og det lykkedes derefter med et lavt skud i det fjerneste hjørne af målet. Paris gik foran 2-1. I det 62. minut sendte Pedri bolden over til bagerst i Paris-forsvaret.Rafinha trådte ind i tide og skubbede bolden direkte i mål uden at stoppe bolden.Barcelona udlignede til 2-2. I det 77. minut udnyttede Barcelonas forsvarsspiller iført en FC Barcelona trøje Christensen, der netop var kommet ind som indskifter, et hjørnespark og headede bolden for at hjælpe Barcelona med en 3-2-føring. I slutningen af kampen besejrede Barcelona Paris 3:2 på udebane og tog føringen i de to runder af knockout-runderne.