Sprache:

fodboldtrojer: Bayern taber til Dortmund på hjemmebane

Bayern taber til Dortmund på hjemmebane

1 Apr 2024 in 05:02am
27. runde af Bundesligaen begynder, Bayern München byder Dortmund velkommen på hjemmebane. Efter 90 minutters konkurrence tabte Bayern endelig 0-2 mod Dortmund, og der var intet håb om at forsvare titlen i denne sæson.
I denne kamp beholdt Ulreich målet i FC Bayern München trøje, forsvaret bestod af Davis, De Ligt, Dier og Kimmich, Goretzka var Laimers makker på midtbanen, og Muller, Musiala, Sane og Kane dannede angrebslinjen i frontfeltet. I kampens 10. minut stjal Dortmund bolden midt på banen, og Adeyemi skubbede roligt og skød. Selvom Ulreich reddede, var han ikke i stand til at forhindre bolden i at gå i mål, og Bayern var bagud 0-1. I det 23. minut kom Muller over, og Kimmich fandt Kane på et indlæg, men sidstnævnte missede stolpen med hovedet. I slutningen af første halvleg tabte Bayern kortvarigt 0-1. I det 52. minut sendte Dortmund bolden ind i straffesparksfeltet, Nmesha krydsede, og Ulreich lavede en afgørende redning. 10 minutter senere tog Bayern føringen i udskiftninger, Coman, Ter og Gnabry blev udskiftet, og Muller, Musiala og Sane. I det 83. minut scorede Ryerson endnu et mål i sin billige fodboldtrøjer og gav Dortmund en 2:0-føring. I det 88. minut afleverede Mazrawi og Kane headede ind, men desværre var han offside, og målet var ugyldigt. I slutningen afkampen tabte Bayern München til Dortmund 0-2, der var bagud Bayer Leverkusen med 13. Det ser ud til, at der ikke er nogen chance for Bundesliga-titlen i denne sæson.