Sprache:

voetbalvandag's Blog

Haaland scoort twee keer 2-0 om Tottenham te verslaan

In de 34e ronde van de inhaalwedstrijd van de Premier League stond Tottenham thuis tegenover Manchester City. In de tweede helft assisteerde De Bruyne Harland bij het scoren, en Doku creëerde een strafschop. Harland droeg een voetbaltenues Manchester City, nam de penalty en scoorde tweemaal. Uiteindelijk verloor Tottenham met 0-2 van Manchester City. Manchester City blijft de eerste plaats aanvoeren met 88 punten! In de 6e minuut stuurde Tottenham een lange diagonale pass vanaf de verdedigingshelft. Bentancur pakte de bal vanaf de bovenkant van de boog en raakte het doel, maar werd dapper gered door Ederson in goedkope voetbaltenues. In de 16e minuut maakte de verdediging van Tottenham opeenvolgende opruimfouten, en het volleyschot van Foden voor het doel werd geblokkeerd door Vicario. In de 51e minuut brak Foden vanaf links door het strafschopgebied. Niemand raakte de bal aan en Manchester City draaide naar rechts om aan te vallen en haalde met gemak voor het doel scoorde een leeg doelpunt. Manchester City leidt Tottenham met 1-0. In de 89e minuut gaf Foden een lange pass. Doku kreeg de bal en struikelde toen hij binnen het strafschopgebied sneed. De scheidsrechter kende op beslissende wijze een strafschop toe en scoorde Manchester City met 2-0. Manchester City is de laatste overwinning verwijderd van de titelverdediger!

Mbappé speelt zijn laatste wedstrijd voor PSG

Mbappe plaatste een video waarin hij verklaarde dat hij zijn contract bij Parijs niet zal verlengen en dat de wedstrijd van dit weekend zijn thuisafscheidswedstrijd in Parijs zal zijn. De media geloofden allemaal dat het missen van de Champions League-finale Mbappé, die de goedkope voetbaltenues droeg, ontmoedigd maakte. Transferexperts zeiden dat het nieuws dat Mbappe zich bij Real Madrid voegt binnenkort bekend zal worden gemaakt. Momenteel heeft Mbappé een huis gevonden in Madrid. In de video zei Mbappé: Ik wil tegen iedereen hier zeggen: ik heb altijd gezegd dat ik het jullie zal vertellen als de tijd daar is, dus ik wil het jullie hier aankondigen. Dit is mijn laatste jaar in Parijs, ik ga mijn contract niet verlengen en mijn verblijf in Parijs is over een paar weken voorbij. Ik speel komend weekend mijn laatste wedstrijd voor Parijs in het Parc des Princes. Ik heb hier de afgelopen jaren veel kansen gehad en het is een grote eer om voor de grootste Franse club ter wereld te spelen. Het is een genot om het voetbaltenues Paris Saint-Germain te dragen, spelend voor een van de beste clubs ter wereld. Nadat Mbappé zijn vertrek uit Parijs had aangekondigd, stuurde de burgemeester van Parijs, Hidalgo, hem zijn zegen: "Bedankt voor het winnen van deze kampioenschappen, ik applaudisseer voor het buitengewone talent dat je hebt getoond en bedankt voor je grote inzet. Ik wens je veel succes in de toekomst Op een dag in Parijs Man, Parijse voor het leven - dit zal altijd je thuis zijn. Ligue 1-functionarissen namen ook afscheid van Mbappé op sociale media: "Bedankt, Kylian Mbappé. "

Paris Saint-Germain verliest van Dortmund en mist finales

De tweede etappe van de halve finales van de Champions League begon met het enige doelpunt van Hummels die de goedkope voetbaltenues droeg, ze versloegen Paris Saint-Germain met 1:0 in de uitwedstrijd geëlimineerd en Dortmund schoof na 11 jaar opnieuw op in de Champions League-finale! Aan het begin van de wedstrijd maakte Dortmund, die buitenshuis speelde, regelmatig fouten op het middenveld en werd hij vele malen onderschept door Paris. Het was een tijdje moeilijk om over het halve veld te komen. Maar Paris slaagde er niet in een goede scoringskans te creëren. Of het nu het schot van Ramos voor het doel was of het volleyschot van Mbappé in het strafschopgebied, ze vormden geen substantiële bedreiging voor Dortmund. In de 47e minuut nam Paris een tactische hoekschop, die een voetbaltenues Paris Saint-Germain droeg, en passeerde de hoge bal richting doel. Nadat hij was getrapt door Dortmund-speler Sabitzer en Paris-aanvaller Ramos, bereikte de bal het achterste punt. Emery duwde een leeg doel binnen op minder dan een meter afstand van het doel, en de bal raakte de paal en stuiterde eruit. In de 49e minuut kreeg Dortmund een hoekschop. Brandt pakte de bal en kopte de bal van de grond en vloog met 1-0 in het doel. Op dat moment stond Paris in de totaalscore van de twee rondes al twee doelpunten achter. Ze deden hun best om aan te vallen in de resterende tijd, maar het geluk was duidelijk niet aan de kant van Paris. Uiteindelijk verloren ze van Dortmund met een totaalscore van 0-2 en misten ze de kans om door te gaan naar de finale.

Dortmund versloeg Paris Saint-Germain met 1-0

Borussia Dortmund, dat na elf jaar terugkeerde naar de halve finales van de Champions League, stond thuis tegenover Paris Saint-Germain onder leiding van Kylian Mbappé. De twee teams ontmoetten elkaar dit seizoen twee keer in de groepsfase van de Champions League, waarbij Paris er één won en één gelijk speelde om ongeslagen te blijven. In de 13e minuut stuurde Brandt een steekpass vanaf de rechterflank. Sabitzer volgde en schoot vanuit een kleine hoek in het strafschopgebied. De bal werd geblokkeerd door Donnarumma in goedkope voetbaltenues. In de 36e minuut passeerde Schloterbeck, de centrale verdediger van Dortmund, een hoge bal vanaf de verdedigingshelft naar de Parijse verdediging. Phil Kruger begreep het en counterde met succes buitenspel en kreeg een één-op-één kans. Phil Kruger, gekleed in de voetbaltenues Borussia Dortmund, vuurde een laag schot in de nabije hoek van het doel af en bezorgde Dortmund een 1-0 voorsprong. In de 66e minuut kreeg Dortmund een vrije trap aan de linkerkant van het voorveld. Phil Kruger pakte de bal voor het doel en de bal lag iets hoger dan het doel. In de 84e minuut stuurde Sancho een voortreffelijke steekpass in het midden van het strafschopgebied. De bal van Brandt werd geblokkeerd door de op tijd arriverende Parijse verdediger Marquinhos. Uiteindelijk scoorde Dortmund in de heenwedstrijd thuis de 1-0 in Parijs. De tweede etappe van de wedstrijd tussen de twee teams wordt op 7 mei thuis in Parijs gehouden.

Aftellen naar de kampioenswinst van PSV!

De 31e speelronde van het Eredivisie-seizoen 2023/24 gaat van start, PSV Eindhoven vs Heerenveen. Eindhoven behaalde, uitspelend van huis, een overweldigende overwinning en versloeg Heerenveen met 8-0. Fans die voetbaltenues PSV Eindhoven dragen, zijn al van tevoren begonnen met het vieren. Tegenover Eindhoven, dat dit seizoen aanvallend sterk scoort in de Eredivisie, kon Heerenveen het in dit duel niet tegenhouden. In slechts 7 minuten assisteerde Malik Tillman Till en scoorde de 1-0. In de 9e minuut assisteerde Teze Malik Tillman om te scoren, 2-0.In de 11e minuut gaf Luc De Jong de bal door aan Malik Tillman, gekleed in goedkope voetbaltenues, en scoorde in slechts 2 minuten 2 doelpunten, 3-0. In de 30e minuut scoorde Thiel opnieuw en scoorde tweemaal, waarna PSV de score verder uitbreidde, 4-0! In de 71e minuut assisteerde Fellman Luc De Jong en scoorde 7-0. In de 83e minuut gaf Luc De Jong nog een assist en Van Aanholt zorgde voor de kers op de taart. Uiteindelijk werd PSV 8-0 voor Heerenveen. Na deze wedstrijd met ruime score te hebben gewonnen, behaalde PSV 4 overwinningen op rij in de Eredivisie! Vermeldenswaard is dat de 8-0 uitoverwinning de grootste uitoverwinning in de geschiedenis van PSV Eindhoven was, waarmee een nieuw record in de teamgeschiedenis werd gevestigd! Aan het einde van de 31e speelronde van de Eredivisie gaat PSV met 84 punten aan de leiding met 27 overwinningen, 3 gelijke spelen en 1 verliespartij en heeft een voorsprong van 9 punten op de als tweede geplaatste Feyenoord. PSV is daarmee aan het aftellen naar het Eredivisie-kampioenschap begonnen seizoen!

Bellingham scoorde in blessuretijd het winnende doelpunt

In de 32e ronde van La Liga, de krachtmeting tussen Real Madrid en Barcelona, versloeg Real Madrid Barcelona thuis nipt met 3-2 met Bellingham, die de voetbaltenues Real Madrid droeg, en scoorde 90+1 in blessuretijd nadat hij tweemaal achterop was geraakt een voorsprong van 11 punten, het kampioenschap van dit seizoen staat voor de deur! Voor de wedstrijd stond Real Madrid op de eerste plaats met 78 punten, terwijl Barcelona 8 punten achter stond op de tweede plaats. Daarom werd deze wedstrijd door fans die goedkope voetbaltenues droegen ook beschouwd als een belangrijke strijd om het La Liga-kampioenschap dit seizoen te bepalen. In de 6e minuut nam Rafinha een indraaiende hoekschop vanaf de rechterkant, en Christensen scoorde met een kopbal van achteren, waardoor Barcelona op een 1-0 voorsprong kwam! In de 18e minuut liet Kubasi Vazquez struikelen in het strafschopgebied en stuurde een strafschop. Vinicius nam de penalty en scoorde, Real Madrid 1-1. In de 69e minuut maakte Yamal een pass vanaf de rechterkant. Ferran Torres stak zijn hiel in en miste de bal. Fermin schoot van dichtbij de 2-1 in het net. In de 73e minuut maakte Vinicius een pass vanaf links en Vazquez sloeg door het net, waardoor Real Madrid 2-2 werd. In de eerste minuut van de blessuretijd werd de Engelse international Bellingham de held van Real Madrid. Dias scoorde de bal, Vazquez stuurde een lage pass vanaf rechts, Joselu assisteerde voor het doel en Bellingham duwde de bal van achteren en scoorde. Een ommekeer en een geweldige show georganiseerd, 3-2! Real Madrid behaalde een spannende 3-2 overwinning en voerde het klassement aan met 81 punten!

Martinez maakt een heroïsche redding in de strafschoppenserie

In de tweede ronde van de UEFA Champions League top 8 2023/24, Aston Villa vs. Lille, ging de wedstrijd de laatste penalty shootout in met 3-3! Villa 4-3 Lille in de strafschoppenserie, versloeg uiteindelijk de tegenstander met 7-6 met een totaalscore en schoof door naar de halve finale, droeg de voetbaltenues Aston Villa, redde het team twee keer en redde het team alleen! Vermeldenswaard is dat dit de vijfde keer op rij is dat Martins team een penalty shootout wint! Villa staat momenteel vierde in de competitie met 63 punten, en de grootste bedreiging is Tottenham Hotspur, die vijfde staat in de competitie met 60 punten. In de laatste zes wedstrijden zal Tottenham echter moeten concurreren met drie kampioensteams: Manchester City. Liverpool en Arsenal. Zolang de spelers die het goedkope voetbaltenues dragen de moed erin houden en geen fouten maken, wordt in principe bevestigd dat ze zich kunnen kwalificeren voor de Champions League van volgend seizoen en de nieuwe Premier League-giganten kunnen worden! Dit is de tweede keer in de geschiedenis dat Aston de halve finales van een Europese competitie bereikt, alweer 42 jaar geleden! In de Champions League van 1981/82 wonnen ze dat seizoen uiteindelijk de Champions League. Met Watkins op de aanvalshelft, Martinez op de verdedigingshelft en coach Emery heeft Aston Villa zich getransformeerd en is hij in de gelederen van de machtigen terechtgekomen!

Barcelona verloor de wedstrijd op eigen veld

Met een 3-2 voorsprong in de eerste ronde begint Barcelona opnieuw met Paris Saint-Germain. In de 12e minuut dribbelde Yamal de bal aan de rechterkant en stuurde een pass. Rafinha droeg een voetbaltenues Barcelona, scoorde succesvol en Barcelona stond thuis met 1-0 voor! In de 29e minuut beging Araujo een verdedigende fout in het strafschopgebied, waarna de scheidsrechter resoluut bepaalde en een rode kaart gaf. Met één speler minder om te vechten begon de verdediging van Barcelona problemen te krijgen. In de 40e minuut maakte Barkola een voorzet vanaf links, waarna Dembele volgde en scoorde! Parijs maakte 1-1 gelijk. In de 54e minuut ontving Ashraf de bal en gaf de bal door, en Vitinha scoorde direct van buiten het strafschopgebied! 1-2, Parijs komt op voorsprong! In de 56e minuut werd Barcelona-coach Xavi ongerust en klaagde met zijn handen en voeten aan de zijlijn over de strafschop. Hij schopte over het dressoir en de scheidsrechter kwam naar hem toe en toonde een rode kaart en stuurde hem weg! In de 59e minuut dribbelde Dembélé de bal het strafschopgebied van Barcelona in, waarna Cancelo hem neerhaalde en de scheidsrechter een strafschop resoluut toekende! Mbappé schoot met succes de penalty, de stand was 1-3! In de 89e minuut van de wedstrijd stapte Mbappe, gekleed in goedkope voetbaltenues, naar voren en maakte opnieuw een schot, waarbij hij tweemaal scoorde! 1-4, Parijs bezegelde de overwinning! Op dit moment is de 25-jarige Mbappe momenteel de topscorer in de Champions League dit seizoen met 8 doelpunten, waarmee hij Ibrahimovic en Shevchenko op gelijke hoogte brengt voor de 10e plaats in de geschiedenis van de Champions League! Aan het einde van de wedstrijd verloor Barcelona in de tweede ronde thuis jammerlijk met 1-4 van Paris Saint-Germain en eindigde in de top 8 met een score van 4-6 in beide rondes. Paris Saint-Germain deed een tegenaanval buitenshuis en brak met succes door in de top vier van de Champions League van dit seizoen!

Het Etihad Stadion zal de winnaar bepalen

"Dit is het Bernabeu, mijn vriend", zei Guardiola dinsdagavond na het 3-3 gelijkspel tegen Real Madrid. Er gebeuren hier rare dingen en het is duidelijk dat Guardiola door de jaren heen met veel plezier buitenshuis speelde in de eerste etappe van de knock-outrondes van de Champions League, omdat het een gespannen en voorzichtige wedstrijd is. De bijna-nederlaag in de heenwedstrijd kan echter een les zijn voor Manchester City. De spelers die de goedkope voetbaltenues dragen, moeten opvrolijken voor de tweede ronde. Guardiola zei: "Spelen in het Bernabeu is speciaal. Ze hebben deze situatie vaak meegemaakt. Toen we met 3-2 voorkwamen, dacht je misschien: 'Oké, nog tien minuten, de wedstrijd is voorbij'. Maar hier kan de wedstrijd eindig nooit eerder." Natuurlijk zijn er, vanuit het perspectief van City, dingen die ze niet willen laten gebeuren waardoor ze volgende week in de terugwedstrijd kunnen worden uitgeschakeld. Guardiola heeft Haaland nodig om het team meer hulp te bieden. Haaland die de voetbaltenues Manchester City draagt, kan het team helpen aanvallen en scoren, maar zijn doelpuntbijdrage is erg klein. Kernspelers zoals B-zitplaats en Rodri. Het begaan van een kostbare fout herinnerde de verdedigers van Manchester City er ook aan dat ze moet altijd de geest van twaalf punten in het spel spelen. Maar als spelen in het Bernabeu zelfs voor de beste teams intimiderend kan zijn, moet Real Madrid zich bewust zijn van alle moeilijkheden waarmee ze te maken zullen krijgen als ze in het Etihad spelen, vooral nu.

Feyenoord 6-0 Ajax

Vanavond, in een focuswedstrijd van de 29e speelronde van de Eredivisie, stond Feyenoord op eigen veld voor de uitdaging van Ajax. Ajax verloor uiteindelijk met 0-6, met een totaalschotverhouding van 1-29. Het was de grootste nederlaag van Ajax in El Clásico en de grootste nederlaag in hun teamgeschiedenis. Ajax is de afgelopen seizoenen een grote verkoper in het Europese voetbal en heeft veel gewonnen op de transfermarkt. Door dit soort operaties werd echter ook de kracht van de ploeg ernstig aangetast. Na de start van dit seizoen verloor Ajax de een na de ander en belandde in de degradatiezone. Nadat de ploeg voortdurend van coach wisselde, verbeterden de resultaten uiteindelijk. In deze wedstrijd daagde Ajax uit Feyenoord weg van huis. Met als resultaat een onverwacht resultaat in deze wedstrijd. De spelers in het voetbaltenues Feyenoord Rotterdam bleven aanvallen, scoorden 6 doelpunten in de eerste 66 minuten en namen een 6-0 voorsprong! Ajax had slechts één schot in de wedstrijd, Feyenoord nam 29 schoten in de wedstrijd, waarvan 15 op doel, scoorde uiteindelijk zes doelpunten en boekte een 6-0 overwinning. De uitslag van dit duel is een schande voor Ajax. Dit is tevens de grootste nederlaag in de geschiedenis van Ajax. Na dit verlies staat Ajax nog steeds op de zesde plaats in de competitie, maar strijdt om Europese kwalificaties. Hun hoop wordt steeds kleiner. Voor hen is dit seizoen een mislukt seizoen. Naast het slechte algemene record is er ook een score die in de geschiedenis is vastgelegd, waardoor het moeilijk is voor fans die goedkope voetbaltenues dragen om los te laten.