Sprache:

pelipaidatss's Blog

Ranskan EM-joukkue 2024 jäsenluettelo

Ranskan joukkue on ilmoittanut joukkueensa vuoden 2024 EM-kisoihin. Mbappe jalkapallo pelipaidat on julisteen keskellä! Listalla ovat veteraani Giroud, keskikenttäpelaaja Chuameni ja muut tähdet. Loukkaantunut ja MM-kisoista väliin jäänyt Kante palaa tähän EM-kisaan. Maalivahdit: Areola, Maignan, Samba. Puolustajat: Kroos, Theo Hernandez, Konate, Kounde, Ferland Mendy, Pavard, Saliba, Upamecano. Keskikenttäpelaaja: Camavinga, Youssef Fofana, Griezmann, Kante, Chuamene, Rabiot, Zaire Emery. Hyökkääjät: Barkola, Comang, Dembélé, Giroud, Mouani, Mbappe, Marcus Thuram. EM-kisojen lehdistötilaisuuteen osallistunut Ranskan joukkueen päävalmentaja Deschamps ilmaisi: Hän on erittäin tyytyväinen tähän listaan. Nämä 25 Ranska jalkapallo maajoukkue pukeutuvat pelaajat kilpailevat yhdessä Euroopan Cupissa. Olemme seuranneet Kanten tilannetta säännöllisesti, kun hän pelaa Saudi-Arabiassa ja kehittää edelleen kykyjään. Toivon, että hän voi saada takaisin kykynsä kentällä. Tämä päätös johtuu siitä, että Kanten kanssa Ranskan joukkue on vahvempi.

Roman huono suoritus vaikeuttaa Mestarien liigaan pääsyä

Serie A:n 36. kierros on päättynyt. Juventus oli jälleen vaikeuksissa tällä kierroksella ja teki 1-1-tasapelin Salernitanan kanssa. Pierozzi meni johtoon murtautuessaan Juventuksen maaliin jalkapallo pelipaidat pukeutunut Rabiot tasoitti pisteet 1-1. Juventus on voittanut vain yhden ottelun viimeisestä 10 ottelusta ja pelannut 5 tasapeliä Joukkueen nykytilanne ei ole parhaimmillaan ja Allegrin valmennuspaikka on vaarassa. Atlanta vastaan Roma, tämä on tärkeä kilpailu, joka liittyy Mestarien liigan karsintaan. Lopulta Atlanta voitti Roman 2-1, AS Roma pelipaidat pukeutunut Pellegrini ei auttanut Romaa voittamaan rangaistuspotkulla. Atalanta teki maalin kahdesti 24 laukauksessa, kun taas Roma teki vain 9 laukausta maaliin. Tämä taistelu antoi Atlantalle 4 peräkkäistä voittoa, kun taas Roma oli voittamaton kolmessa pelissä. Sarjataulukossa Inter Milan on ensimmäinen 92 pisteellä ja AC Milan toinen 74 pisteellä. Bolognalla ja Juventuksella on molemmilla 67 pistettä, mutta Bologna on tällä hetkellä kolmantena maalieron suhteen, kun taas Juventus on neljäs. Atlanta on viidentenä 63 pisteellä ja Roma on tilapäisesti kuudentena 60 pisteellä, mutta sen on vielä pelattava yksi peli. Roman Mestarien liigan karsinta on vaakalaudalla, ja heidän täytyy toivoa, että Atalanta tekee virheitä ja taistelee lujasti. Kun De Rossi otti vallan, hänen suorituksensa ei parantunut edeltäjäänsä Mourinhoon verrattuna.

Voiko Dortmund murtaa Real Madridin ylivallan?

Saksalaiset joukkueet ovat esiintyneet tällä kaudella sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan finaalissa. Tämä on kuudes kerta, kun saksalainen seura on päässyt Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan finaaliin (mukaan lukien edeltäjä UEFA Cupin) viimeisenä kauden aikana aika oli vuonna 2001/ Kaudella 2002 tilanne oli täysin päinvastainen. Leverkusen pääsi Mestarien liigan finaaliin ja Dortmund Eurooppa-liigan finaaliin. Voivatko Borussia Dortmund pelipaidat päällä olevat pelaajat tehdä ihmeitä? Murretaanko Real Madridin ylivalta? Fanit ovat täynnä erilaisia ​spekulaatioita tästä lopullisesta välienselvittelystä. Alonso sanoi haastattelussa pelin jälkeen: Odotin, että peli tulee olemaan vaikeaa jo ensimmäisellä kierroksella Rooman kotikentällä. Vaikka olimme yhdessä vaiheessa kaksi maalia tappiolla, emme voi unohtaa luomiamme paikkoja ja jalkapallo pelipaidat vastaus oli fantastinen. Viime kaudella olimme hyvin lähellä Eurooppa-liigan finaalia ja tällä kaudella pääsimme finaaliin. Nyt finaalissa kohtaamme jälleen Italian joukkueen. Ovatko Atlantan ominaisuudet samanlaisia kuin meillä? Roma oli myös erittäin hyvä hyökkäämään meitä vastaan. Atalanta on ollut Gasperinin valmentama vuosia, ja se on kypsä joukkue. On hienoa kohdata heidän haasteensa.

PSV:n mestaruuden "salaisuus"

Eredivisien 32. kierroksella PSV voitti Sparta Rotterdamin 4-2, johti kakkosena olevaa Feyenoordia 12 pisteellä ensimmäisessä pelissä ja voitti tämän kauden Eredivisien mestaruuden kaksi kierrosta etuajassa. Voitti 25. Eredivisie-mestaruuden seuran historiassa! Voitti palkinnon uudelleen 5 kauden jälkeen. Tilastojen mukaan kauden 2018-19 alusta lähtien yhteensä kolme valmentajaa on johtanut joukkueitaan Eredivisien mestaruuden voittoon, nimittäin Ten Hag, Slott ja Bosz. Sattumalta nämä kolme kuuluisaa hollantilaista valmentajaa ovat kaikki kaljuja. PSV Eindhovenia valmentaa tällä kaudella jalkapallo pelipaidat pukeutunut Peter Bosz. Hän on pelannut 32 ottelussa, tehnyt 27 maalia ja antanut 15 syöttöä. Myös Barcelona lainasi Destin Eindhovenille tällä kaudella. Jotkut tiedotusvälineet kertoivat, että hän oli kiinnostunut ostamaan amerikkalaisen puolustajan. PSV Eindhoven pelipaidat pukeutuvat fanit juhlivat, PSV voitti jälleen mestaruuden!

Barcelona voitti Valencian 4-2

La Ligan 33. kierroksella Barcelona kohtasi kotonaan Valencian. 90+3, jalkapallo pelipaidat pukeutunut Lewandowski viimeisteli hattutemppunsa vapaapotkulla. Lopulta Barcelona voitti Valencian 4-2 ja ohitti Gironan sijoituksissa toiselle sijalle. 22. minuutilla Rafinha syötti vasemmalta, Fermin puski maalin ja Barcelona johti Valencian 1-0. 27. minuutilla Ter Stegen teki tiputusvirheen ja Duro osui suoraan häneen. 1-1 tasoitti tilanteen. 37. minuutilla Araujo kaatoi vastustajansa rangaistusalueellaan ja erotuomari tuomitsi rangaistuspotkun ja teki maalin 1-2. 49. minuutilla FC Barcelona pelipaidat pukeutunut Gundogan ampui kulmapotkun ja Lewandowski teki puskulla 2-2. 82. minuutilla Lewandowski teki maalin kahdesti puskulla rangaistusalueelle, ja Barcelona ohitti Valencian 3-2. Lisäajalla 90+3 Lewandowski teki vapaapotkun rangaistusalueen vasemmalta puolelta ja teki suoraan maalin, Barcelona 4-2 Valencia.

Valioliigassa on enää viisi kierrosta jäljellä

Valioliigan korjausottelujen 29. kierros jatkuu Manchester Cityn haastaessa Brightonin vieraissa. Tässä pelissä Harland oli poissa avauskokoonpanosta ja Alvarez tuli paikalle. Manchester City hallitsi rytmiä ja aloitti hyökkäyksen pelin maali. Brighton tarttui tilaisuuteen Welbeck ja Dunk hyökkäsivät maaliin yksi toisensa jälkeen pienellä uhkauksella, mutta jalkapallo pelipaidat pukeutunut Edison takavarikoi heidät. 25. minuutilla Foden teki vapaapotkun ja teki maalin 2-0. 34. minuutilla Silva ennusti pallon tarkasti, ja Foden käytti tilanteen hyväkseen ja työnsi laukauksen kaukokulmaan tehdäkseen maalin kahdesti, mikä osoittaa, että Manchester Cityn keskikenttäpelaaja on täysin hallinnassa. 62. minuutilla Manchester City pelipaidat pukeutunut Alvarez ampui matalan laukauksen rangaistusalueen keskeltä laajentaakseen johtoa. Pedro tiputti pallon rangaistusalueelle ja kaatui maahan kosketuksen jälkeen Gvadiolin kanssa, mutta hidastettu toisto osoitti, että kyseessä oli todellakin virhe. Lopputulos ei muuttunut. Pelin lopussa Manchester City voitti 76 pistettä 33 kierroksen aikana Niin kauan kuin he säilyttävät täyden voiton jäljellä olevilla viidellä kierroksella, Manchester City voi voittaa Valioliigan mestaruuden ja saavuttaa neljä peräkkäistä Valioliigan mestaruutta!

Bayer Leverkusen vs Roma

Eurooppa-liigan puolivälierän toinen osa on ohi. Kaksi perinteistä jättiläisjoukkuetta eivät onnistuneet luomaan ihmeitä. Fanit, jotka käyttivät Atalanta pelipaidat aiemmin, luulivat voittaneen Eurooppa-liigan kauden suosikki on Liverpool, ja nyt mestaruuden suosikki on Leverkusen! Leverkusen jatkoi kilpailua West Ham Unitedin kanssa 2-0-etulla ensimmäisessä osaottelussa. Eurooppa-liigan puolivälierissä Bayer Leverkusen vastaan ​​West Ham United vierasottelussa. 13. minuutilla Bowen syötti ja auttoi Antonioa tekemään maalin puskulla! West Ham johtaa Leverkusenia 1-0 kotonaan.89. minuutilla, kun Leverkusen oli häviämässä, jalkapallo pelipaidat pukeutunut Frimpong lensi rangaistusalueellaan puolustajaan ja rikkoi linjan 1-1 West Ham Unitedin kanssa kokonaispisteet 3-1 etenemään välieriin! Leverkusenin tappioputki ulottuu 44 otteluun, ylittäen Juventuksen 43 ottelua kaudella 2011-12. Ryhdy lyömättömäksi ennätykseksi useissa kilpailuissa viidelle pääliigajoukkueelle uudesta vuosisadasta lähtien!

Napoli 2-2 Frosinone

Serie A:n 32. kierroksella pelataan useita pelejä kaudella 2023/24, kun Frosinone kohtaa kotonaan ja AC Milan haastaa Sassuonon vieraskentällä. Napoli oli Serie A:n mestari viime kaudella, mutta se kärsi tällä kaudella paitsi mestaruudesta, myös neljästä parhaasta kilpailusta. Ansioituneen valmentajan Luciano Spalletin lähtö johti suoraan Napolin romahtaminen. Politano teki maalin, Rahmani lähetti rangaistuspotkun, ja Napoli pelipaidat pukeutunut Osimhen torjui suoraan, ja Chedira tasoitti pelin väliajalla 2-2 Rui karkotettiin, kun kaksi keltaista muuttui yhdeksi punaiseksi. Pelin lopussa Naples 2-2 Frosinone. AC Milanilla ei ole toivoa kilpailla mestaruudesta tällä kaudella. Pelin aikana Pinamonti onnistui lyömään ensimmäisellä puoliajalla, Lauriente teki lisälaukauksen laajentaakseen maalia ja Leo teki maalin takaisin voittoon. Eräajan lopussa Milan 1-2 Sassuolo. Toisella puoliajalla Lauriente teki toisen maalin volleylla, Reinders työnsi maalin ja jalkapallo pelipaidat pukeutunut Okafor teki vaihtomaalin tasoittaakseen lopputuloksen Milanon 3-3 Sassuololle.

Voiko Liverpool suorittaa paluunsa toisella osaottelulla?

Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäinen osa aloitettiin keskittymistaistelussa, kun Liverpool kohtaa kotonaan Atalantan. Eurooppa-liigan voittosuosikkeina tämä on toinen kerta, kun joukkueet kohtaavat UEFA:n Mestarien liigan lohkovaiheen jälkeen kaudella 20-21. Tuolloin Liverpool voitti vieraissa 5-0 ja Atlanta palasi 2-0. kotonaan, mutta hävisi silti Liverpoolille. Tässä pelissä Klopp ei lähettänyt vahvinta aloittajaa, Salah, Szoboszlai ja Dias olivat Liverpool pelipaidat vaihtopenkillä ja Nunez ja Gakpo aloittivat. 37. minuutilla Zapacosta teki käänteisen kolmion oikealle, ja Scamacca seurasi työntölaukausta, joka auttoi Atlantaa johtamaan 1-0. Toisella puoliajalla Liverpool meni johtoon vaihtosäädöissä: Salah, Szoboszlai ja Robertson tulivat vaihtopeleihin, kun taas Elliott, Jones ja Tsimikas korvattiin. 60. minuutilla Decatelare syötti laitasta rangaistusalueelle, jalkapallo pelipaidat pukeutunut Scamacca syöksyi verkkoon, viimeisteli kaksoislaukauksen ja auttoi Atlantaa kasvattamaan lukemia 2-0. Tilastojen mukaan Scamaccasta tuli ensimmäinen italialainen pelaaja historiassa, joka on tehnyt kahdesti maalin virallisessa ottelussa Liverpoolia vastaan Anfieldillä. 79. minuutilla Salah teki maalin työntölaukauksella, mutta ensimmäinen maali epäonnistui paitsion takia, ja Liverpool oli iloinen turhaan. Liverpool sai uuden iskun 83. minuutilla.Pasalicin lisälaukaus auttoi Atlantaa varmistamaan 3-0-voiton. Tämä oli Liverpoolin pahin tappio tällä kaudella, ja se istui edelleen Anfield Stadiumilla, ja 50 000 fania näki tämän nöyryyttävän tuloksen. Kolmen maalin jälkeen kotonaan Liverpoolin täytyy tehdä toisella kierroksella 4 maalia peräkkäin päästäkseen varsinaiseen paluukilpailuun. Pystyykö he tarttumaan toiveeseensa voittaa mestaruus?

Ronaldo karkotetaan punaisella kortilla

Kauden 2023-24 Saudi Super Cupin välierät alkoivat, ja "johtaja" Hilal voitti Riadin. Ottavio teki ensimmäisen maalin, mutta maali hylättiin Ronaldon paitsion takia. jalkapallo pelipaidat pukeutunut Cristiano Ronaldo kyynärpäi vastustajansa ja hänet karkotettiin punaisella kortilla.Riad hävisi Al Hilalille 1-2. 61. minuutilla Milinkovic syötti pallon etukentällä ja lähetti läpipallon. Davassari otti pallon vastaan ja meni rangaistusalueelle. Hän ampui matalalla oikealla jalallaan takakulmaan ja teki maalin. Hilal voitti Riadin 1-0. 72. minuutilla Riyadh Crescent teki 45 asteen keskityksen etukentän oikealta puolelta. Malcolm rangaistusalueella onnistui puskulla. Hilal voitti Riadin 2-0. 86. minuutilla Cristiano Ronaldo halusi saada pallon sivurajalle ja törmäsi vastustajansa kanssa. Hän löi vastustajaansa jatkuvasti kyynärpäillä ja erotuomari lähetti hänet ulos. Molempien osapuolten pelaajien välillä syntyi konflikti. Punastuttuaan Ronaldo itse asiassa kohotti nyrkkinsä erotuomaria kohti, mutta hän laski heti oikean kätensä alas. Kuitenkin kentältä poistuessaan Ronaldo jutteli erotuomarille, nosti ensin peukalot ylös ja viittasi sitten Ronaldo pelipaita oleville faneille taputtaakseen erotuomaria sarkastisesti. 99. minuutilla Riyadh onnistui vastahyökkäykseen. Gharib antoi ristisyötön rangaistusalueen vasemmalta puolelta. Mane pysäytti pallon maalin eteen ja ampui vasemmalla jalallaan. Riad voitti Hilalin 1-2. Pelin lopussa Hilal voitti Riadin 2-1, pääsi Saudi-Arabian Super Cupin finaaliin ja saavutti 33 peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa, mikä asetti uuden ennätyksen.