pelipaidatss: Barcelona voitti Atletico Madridin 3-0

Barcelona voitti Atletico Madridin 3-0

19 Marz 2024 in 03:55am
Ligan 29. kierroksella on kohokohta. Barcelona haastaa Atletico Madridin pois.
Ottelun 38. minuutilla jalkapallo pelipaidat pukeutunut Felix työnsi ja ampui rangaistusalueen rajalta maalin oikeaan alakulmaan ja kirjasi tilanteen 1:0:ksi. 42. minuutilla Barcelonan valmentaja Xavi sai kaksi keltaista korttia ja joutui ulos. 47. minuutilla Rafinha katkaisi pallon etukentällä ja syötti sen läpi. Lewandowski otti pallon ja lensi pois kulmasta. Hän ampui matalalta rangaistusalueen oikealta puolelta kaukokulmaan. Pallo osui maalitolppaan ja pomppii sisäänpäin verkkoon. 65. minuutilla FC Barcelona pelipaidat pukeutunut Fermin katkaisi verkon lähietäisyydeltä puskumalla ja lukitsee tilanteen 3:0 Barcelonalle. Tämän pelin jälkeen Barcelona ohitti Gironan ja sijoittui sarjataulukossa toiseksi 64 pisteellä 19 voitolla, 7 tasapelillä ja 3 tappiolla, säilyttäen 8 pisteen eron Real Madridiin kärjessä. Useissa muissa saman päivän peleissä Sevilla hävisi kotonaan Celta Vigolle 1:2, Villarreal voitti Valencian 1:0 kotonaan ja Real Betis hävisi vieraissa Vallecalle 0:2. Ei salamaa.