Sprache:

pelipaidatss: Chelsea voitti Newcastle Unitedin 3-2

Chelsea voitti Newcastle Unitedin 3-2

12 Marz 2024 in 07:04am
Chelsean kaksi veteraanipuolustajaa, Reece James (9 peliä, 1 syöttö), ovat edelleen poissa pitkään vakavien loukkaantumisten vuoksi. Asiaa pahentaa vielä se, että joukkueen keskikenttäpelaaja Gallagher (4 maalia ja 6 syöttöä 36 pelissä), puolustajat Colwell (1 maali ja 1 syöttö 32 pelissä) ja Chilwell (1 syöttö 18 pelissä) kärsivät kaikki sairaudesta. Ei pysty taistelemaan . Newcastle Unitedin puolustus, etenkään laitahyökkääjä, ei ole optimistinen. Pope (20 peliä), keskikenttäpelaaja Joelinton (3 maalia ja 3 syöttöä 23 pelissä), laitapuolustaja ja joukkueen syöttöjohto Trippier (36 peliä) 1 maali, 11 syöttöä) ja Taggart eivät kumpikaan pystyneet pelaamaan tässä pelissä loukkaantumisten vuoksi. Newcastle Unitedin laita-ässä Anthony Gordon (10 maalia ja 5 syöttöä 38 pelissä) on ollut viime aikoina hyvässä kunnossa.Edellisen 4 ottelun aikana Anthony Gordon on tehnyt 3 maalia Newcastle United pelipaidat ja voittanut joukkueen kuukauden pelaaja -tittelin.
Valioliigan 28. kierroksella, jalkapallo pelipaidat pukeutunut Mudrick teki maalin pelin 76. minuutilla. Chelsea laajensi ottelun lukemiin 3-1, mikä johti pelin jännityksen menetykseen. Vaikka Murphy teki sinnikkyysmaalin 90. minuutilla, Newcastle United ei voinut muuttaa tappion tulosta 2-3. Chelsea, jolla on yksi peli takana, on Newcastle Unitedin takana 39 pisteellä.