Sprache:

fotballfantasi's Blog

Fermín Lopez scoret to ganger

I den 36. runden av La Liga beseiret Barcelona Almeria 2-0 på bortebane og fortsatte å konsolidere den andre posisjonen. En seier i neste runde vil låse seg på andreplass. Fans som har på seg Fotballdrakter angrer alle på at Barcelona ikke klarte å forsvare La Liga-tittelen denne sesongen! I det 14. minutt av kampen la Ford en pasning fra venstre og ga en assist Lopez mottok ballen i 16-meteren for å fullføre scoringen. I det 28. minutt gikk Yamal rett inn i 16-meteren og ballen traff målstolpen og spratt ut 1-0 i første omgang. I det 67. minutt passerte Roberto inn i straffefeltet, og Lopez, iført en FC Barcelona drakt, fullførte et dobbeltklikk. 21-åringen scoret 2 mål i denne kampen for å hjelpe Barcelona med å slå Almeria 2-0. Barcelona har vunnet to ligakamper på rad, konsolidert sin andreplass i ligaen og leder tredjeplassen Girona med 4 poeng Så lenge de vinner i neste runde, vil de låse seg på andreplass og kvalifisere seg til den spanske superen. Cup neste sesong.

Arsenal slo Manchester United til topplassering

En høydepunktskamp i den 37. runden av Premier League endte med at Arsenal beseiret Manchester United 1-0 i en bortekamp, og vant fem ligaseire på rad. Rangeringen overgikk også Manchester City, midlertidig først med 86 poeng. Initiativet i ligamesterskapet er imidlertid fortsatt ikke i Arsenals hender Hvis de vil vinne mesterskapet denne sesongen, må de håpe at Tottenham kan stoppe Manchester City. Selv om nesten halvparten av laget var innbyttere, utnyttet Manchester United likevel hjemmebanefordelen og tok initiativet i kampen. I det 20. minutt mottok Havertz ballen fra lagkameraten på vingen og brøt inn i sekstenmeteren med ballen. Ballen ble sendt til Trossard som fulgte opp på midten. Trossard, ikledd Fotballdrakter, presset enkelt målet og Arsenal tok ledelsen 1-0! Manchester United, som lå bak, startet en vanvittig kontring, men klarte ikke å utligne, som var 1 mål foran, truet Manchester United med flere kontringer, iført Manchester Utd drakt, presterte bra og gjorde nøkkelredninger en etter en annen Spenningen i spillet kan ha startet tidlig og ble drept. Til slutt tapte Manchester United for Arsenal 0-1, og håpet om å komme inn i det europeiske teatret er blitt slankt. I den siste runden av spillet, så lenge Arsenal kan beseire Everton hjemme, vil Gunners, som scoret 89 poeng, mest sannsynlig vinne Premier League-mesterskapet igjen etter 20 år. Men premisset for alt dette er at Tottenham må holde tilbake Manchester Citys fremgang på hjemmebane.

Atalanta slo Marseille 4-1 sammenlagt

Med stillingen 1-1 i den første etappen av semifinalen startet den andre etappen i Europa League-semifinalen mot Marseille på hjemmebane. Til slutt beseiret Atalanta Marseille 3-0 på hjemmebane med en totalscore på 4-1 for å gå videre til finalen 23. mai utfordrer Atalanta den nye Bundesliga-overherren Leverkusen i Europa League-finalen. I det 30. minutt sendte Deketrale, iført en Fotballdrakter, mot to forsvarere foran i straffefeltet. Ballen ble brutt i nettet 1-0 minutt, Ruggli En pasning fra venstre, Lukman utnyttet situasjonen, Ruggli fulgte raskt opp og traff det øvre hjørnet, og utvidet stillingen 2-0. I det 63. minutt tok Wellertu et frispark fra langt hold og traff tverrstang. I det 90. + 4. minutt gjorde Marseille en pasningsfeil i bakrommet, ikledd Atalanta drakt, stjal ballen og gikk inn i straffefeltet i høy fart og skjøt så inn i det lengste hjørnet for å sikre seieren 3-0! Atalanta beseiret Marseille med en totalscore på 4-1 og gikk videre til finalen!

Guardiolas 300. Premier League-kamp ansvarlig

På pressekonferansen med Wolves før kampen ble Guardiola spurt om følelsene hans rundt å trene 300 kamper i Premier League og sa: "Dette er en god milepæl og jeg er veldig stolt." Jeg klarte dette, og vi jobbet sammen som et team for å få det til, så fantastisk! På spørsmål om han fortsatt liker fotball, svarte Guardiola bekreftende: "Jeg er glad for å være her, det er det eneste jeg vil uttrykke." Vi har fortsatt FA-cupfinalen å spille og Premier League-tittelen å forsvare. I den 36. runden av Premier League scoret Haaland, iført Fotballdrakter, 4 mål for å hjelpe Manchester City med å beseire Wolves 5-1 hjemme. Ifølge statistikken har Haaland scoret i de siste 4 kampene han har spilt i Premier League, og scoret totalt 7 mål 7 kamper, De Bruyne scoret 5 mål og sendte 5 assist i disse 8 kampene, og deltok i totalt 10 mål. De Bruyne, som har på seg Manchester City drakt, har 110 assists i Premier League, bare færre enn Giggs (162) og Cesc Fabregas (111) Hvis han sender 1 assist i denne kampanjen, vil han uavgjort Cesc Fabregas.

Leicester City vinner Football League-tittelen

I den 45. runden av det britiske mesterskapet utfordret Leicester City Preston på bortebane. Med Vardys spenn i Fotballdrakter og McAteers mål, beseiret Leicester City Preston 3-0 og nådde 97 poeng, og låste ligamesterskapet en runde foran skjema. I denne bortekampen hadde Leicester City 62 % av ballbesittelsen i omgangen, 8 skudd og 5 av dem var på mål, mens Preston bare hadde 1 skudd, men ingen var på mål. I det 36. minutt av første omgang scoret Vardy, iført en Leicester City drakt, for å hjelpe Leicester City med å lede 1-0. Kort tid etter starten av andre omgang fortsatte Vardy å eksplodere og scoret nok et mål, og hjalp Leicester City med å utvide stillingen 2-0. I det 67. minutt hjalp Fatawu McAteer til å score, og hjalp Leicester City med å fortsette å lede 3-0, og avsluttet spenningen i kampen tidlig. I følge data var siste gang Leicester City rykket opp fra det engelske mesterskapet til Premier League i 2014, og det ble også rykket opp ved å vinne ligamesterskapet. Leicester City skrev også historie. Det vant cupen for niende gang, og overgikk Manchester Citys åtte ganger, og ble det laget som har vunnet flest engelske sekundære ligamesterskap, inkludert den engelske League Two, English League One og det engelske mesterskapet. Leicester City og en direkte pasning til Premier League neste sesong.

Arsenal slo Tottenham knepent

I nøkkelkampen i den 35. runden av Premier League, utfordret Arsenal Tottenham på bortebane. Fans i Fotballdrakter var fulle av forventninger til denne kampen. Dette er en avgjørende kamp for begge lag. Dette vil påvirke rangeringen i de siste rundene. Da 90+7-kampen ble avsluttet, var sluttresultatet Arsenal 3-2 Tottenham, som har vært i eksplosiv form nylig, var definitivt den første bidragsyteren til den sterke seieren i kveld. Arsenals tre mål, det første målet kom fra et selvmål av motstander Hoibel, og de to andre målene var direkte relatert til at Havertz hadde på seg Arsenal drakt. Først, i det 27. minutt splittet Havertz motstanderens forsvar med en lang diagonal pasning fra venstre side av bakfeltet, og assisterte Saka direkte til å kontre og fullføre målet. Ser man nøye på hele pasningsruten, kan Havertz sin assist være nesten veldig nøyaktig, forbi flere forsvarsspillere og finne Saka. I det 38. minutt mottok Havertz en heading fra Rice sitt hjørnespark og scoret med en heading. En pasning og et skudd i omgangen brøt direkte mentaliteten til Tottenham-spillerne. Siden mars har Havertz levert 6 mål og 4 assists på vegne av Gunners i ligaen. I løpet av samme periode ble hans deltakelse på 10 mål rangert som nummer to i Premier League, nest etter Palmer som hadde 13 mål.

Brighton taper mot Manchester City

I den 29. omkampen av Premier League feide Manchester City bort dysterheten og kom seg ut av Champions League-nederlaget. De beseiret Brighton 4-0 i bortekampen. De er 1 poeng bak lederen Arsenal Manchester City har fortsatt initiativet i mesterskapet. I det 17. minutt slo Walker en pasning fra høyre, og De Bruyne, iført Fotballdrakter, scoret fra toppen av sekstenmeteren, 1-0. I det 25. minutt fikk Manchester City frispark i frontbanen og traff Gross.I det 34. minutt gjorde Brighton Balko en pasningsfeil og satte i gang et angrep to ganger, 3-0. I det 62. minuttet av andre omgang kjørte Ederson, iført en Manchester City drakt, frem for å starte en offensiv. Etter denne seieren nådde Manchester Citys poeng 76 poeng. Med én kamp mindre var Manchester City midlertidig nummer to på tabellen, kun 1 poeng bak Arsenal på toppen. Dette betyr at med kun 5 runder igjen, har Manman initiativet til å vinne mesterskapet!

Liverpool utførte ikke mirakler

Den andre etappen av Europa League-kvartfinalen startet igjen Atlanta tok en 3-0 fordel i første runde og møtte Liverpool igjen i andre runde. Dessverre skapte ikke Liverpool et mirakel. Stillingen var 1-0 i andre runde og 1-3 sammenlagt, og de gikk glipp av semifinalen. Bare 5 minutter ut i kampen forårsaket Arnolds innlegg en håndball i straffefeltet til motstanderens spiller, iført en Fotballdrakter, og tok straffen for å hjelpe Liverpool med å lede 1-0. De tok ledelsen tidlig, og fansen iført Liverpool drakt så håpet om et stort comeback. Men fordi de ikke skapte veldig gode scoringsmuligheter, klarte de ikke å angripe på lenge, og til slutt totalresultatet ble 1-3. Atlanta ble eliminert. I den andre omgangen var Marseille hjemme. På overtiden hadde begge sider ingen prestasjoner. I straffesparkkonkurransen gjorde Marseille alle 4 straffekast, og Marseille gikk videre til semifinalen 4-2.

Manchester City forventes å forsvare tittelen sin igjen champion

I den 33. runden av Premier League tapte de to favorittlagene kampen etter hverandre. Liverpool var ubeseiret på 28 hjemmekamper og tapte for nedrykkslaget Crystal Palace 0-1 tapte 0-2 hjemme mot Villa og ble beseiret igjen av Villa. Over natten tapte de to favorittene alle sammen Manchester City og ble den store vinneren 5-1. Lutons lag hadde allerede en 2-poengs ledelse. Liverpools forsvar ledet av Klopp fikk nok en gang problemer. Først scoret Eze enkelt uten å bli forsvart. I andre omgang bommet Liverpool på mange gode muligheter og klarte ikke å score. Med Liverpools nederlag fikk Arsenal muligheten til å øke poenggapet. Overfor Aston Villa, som nettopp hadde kommet tilbake fra UEFA Europa League, savnet mange av Villas hovedspillere muligheten til å spille. Martinez, iført Fotballdrakter, kjempet hardt for å redde Aston Villa-målet uten å tape, og Pele scoret 2 mål på 3 minutter, og beseiret Arsenal fullstendig. Over natten ble de to favorittene opprørte og tapte kampen på hjemmebane, noe som førte til en stor endring i Premier Leagues mesterskapssituasjon. Manchester City, som vant i går, var fortsatt en jager før denne runden. Etter denne runden hadde Manchester City en 2-poengs ledelse å bli Arsenals ledelse. Det er et uoverkommelig gap med Liverpool. I hvert fall i kveld kan Guardiolas lag og fansen i Manchester City drakt ha en god drøm.

Brandt misser sjansen til å utligne

I den første etappen av Champions League-kvartfinalen møtte Atletico Madrid Borussia Dortmund hjemme. Som to veteranlag er deres prestasjoner denne sesongen ganske bra. I kampens 5. minutt, under Atletico Madrids høye offensive rytme, gjorde Mattson en feil ved å passere ballen i bakrommet. DePaul, som hadde på seg en Fotballdrakter, snappet ballen og scoret direkte i straffefeltet. Atletico Madrid ledet 1. -0. I det 7. minutt passerte Griezmann fra Atletico Madrid en høy ball fra venstre, Witsel skjøt fra fronten og Kerber slet med å redde ballen. I det 32. minutt møtte Griezmann to forsvarsspillere på kanten av 16-meteren og sendte ballen dyktig til umarkerte Lino. Sistnevnte scoret enkelt og Atletico Madrid utvidet 2-0-ledelsen. Med Dortmund bak med to mål, kunne verken Mattssons langskudd eller Sanchos volley fra en liten vinkel bryte Atletico Madrids mål. I det 75. minutt vant Atletico Madrid et frispark på venstre side av frontbanen Griezmann drev ballen bakover Linos nære skudd ble blokkert av Kerber. I det 80. minutt lyktes Dortmund endelig med å score gjennom samarbeid.Allais, iført Borussia Dortmund drakt, skjøt i 16-meteren, 1-2. I siste spilleminutt passerte en Dortmund-spiller en høy ball fra høyre, Brandt headet ballen mot mål, og ballen traff dørkarmen og spratt ut. Misset sjansen til å utligne. På slutten av kampen tapte Dortmund 1-2 for Atletico Madrid i første omgang.