Sprache:

matchtrojors: Atletico behåller Champions League-kvalet

Atletico behåller Champions League-kvalet

29 Apr 2024 in 11:24am
I den 33:e omgången av La Liga mötte Atletico Madrid Bilbao, som följde tätt efter De Paul och Correas mål som hade matchtröjor fotboll, samt Unai Simons självmål, besegrade motståndaren med 3-1 på hemmaplan. Atletico avslutade sin två matcher långa förlustsvit.
I den 15:e minuten rensades ett inlägg från vänster av motståndarens försvarare, som befann sig utanför straffområdet, och anpassade sin högra fot till volley. Bollen träffade försvararen och bröt in i nätet -0. Efter att ha missat utjämningsmöjligheterna efter en kontring i halvtid på stopptid lockade Guruzeta försvaret och slog in bollen med ett enda mål och skrev om ställningen till 1-1. I den 52:a minuten passade Corks mittfältare, iklädd Atlético Madrid, mot målvakten och sköt lugnt ett lågt skott i mål igen. I den 80:e minuten dribblade Lino in i straffområdet från vänster och träffade stolpen med sitt högerfotsskott. Bollen träffade dock baksidan av målvakten Atletico Madrid och studsade in i hans egen dörr . I en annan match besegrade Girona, säsongens mörka häst, Las Palmas med 2-0 i en bortamatch, passerade tillfälligt Barcelona och tog sig in på andra plats i tabellen.