Sprache:

fotballfantasi: Arsenal slo Tottenham knepent

Arsenal slo Tottenham knepent

29 Apr 2024 in 08:14am
I nøkkelkampen i den 35. runden av Premier League, utfordret Arsenal Tottenham på bortebane. Fans i Fotballdrakter var fulle av forventninger til denne kampen. Dette er en avgjørende kamp for begge lag. Dette vil påvirke rangeringen i de siste rundene.
Da 90+7-kampen ble avsluttet, var sluttresultatet Arsenal 3-2 Tottenham, som har vært i eksplosiv form nylig, var definitivt den første bidragsyteren til den sterke seieren i kveld. Arsenals tre mål, det første målet kom fra et selvmål av motstander Hoibel, og de to andre målene var direkte relatert til at Havertz hadde på seg Arsenal drakt. Først, i det 27. minutt splittet Havertz motstanderens forsvar med en lang diagonal pasning fra venstre side av bakfeltet, og assisterte Saka direkte til å kontre og fullføre målet. Ser man nøye på hele pasningsruten, kan Havertz sin assist være nesten veldig nøyaktig, forbi flere forsvarsspillere og finne Saka. I det 38. minutt mottok Havertz en heading fra Rice sitt hjørnespark og scoret med en heading. En pasning og et skudd i omgangen brøt direkte mentaliteten til Tottenham-spillerne. Siden mars har Havertz levert 6 mål og 4 assists på vegne av Gunners i ligaen. I løpet av samme periode ble hans deltakelse på 10 mål rangert som nummer to i Premier League, nest etter Palmer som hadde 13 mål.