Sprache:

pelipaidatss: Valioliigassa on enää viisi kierrosta jäljellä

Valioliigassa on enää viisi kierrosta jäljellä

26 Apr 2024 in 02:26pm
Valioliigan korjausottelujen 29. kierros jatkuu Manchester Cityn haastaessa Brightonin vieraissa. Tässä pelissä Harland oli poissa avauskokoonpanosta ja Alvarez tuli paikalle.
Manchester City hallitsi rytmiä ja aloitti hyökkäyksen pelin maali. Brighton tarttui tilaisuuteen Welbeck ja Dunk hyökkäsivät maaliin yksi toisensa jälkeen pienellä uhkauksella, mutta jalkapallo pelipaidat pukeutunut Edison takavarikoi heidät. 25. minuutilla Foden teki vapaapotkun ja teki maalin 2-0. 34. minuutilla Silva ennusti pallon tarkasti, ja Foden käytti tilanteen hyväkseen ja työnsi laukauksen kaukokulmaan tehdäkseen maalin kahdesti, mikä osoittaa, että Manchester Cityn keskikenttäpelaaja on täysin hallinnassa. 62. minuutilla Manchester City pelipaidat pukeutunut Alvarez ampui matalan laukauksen rangaistusalueen keskeltä laajentaakseen johtoa. Pedro tiputti pallon rangaistusalueelle ja kaatui maahan kosketuksen jälkeen Gvadiolin kanssa, mutta hidastettu toisto osoitti, että kyseessä oli todellakin virhe. Lopputulos ei muuttunut. Pelin lopussa Manchester City voitti 76 pistettä 33 kierroksen aikana Niin kauan kuin he säilyttävät täyden voiton jäljellä olevilla viidellä kierroksella, Manchester City voi voittaa Valioliigan mestaruuden ja saavuttaa neljä peräkkäistä Valioliigan mestaruutta!