Sprache:

voetbalvandag: Barcelona verloor de wedstrijd op eigen veld

Barcelona verloor de wedstrijd op eigen veld

17 Apr 2024 in 11:31am
Met een 3-2 voorsprong in de eerste ronde begint Barcelona opnieuw met Paris Saint-Germain.
In de 12e minuut dribbelde Yamal de bal aan de rechterkant en stuurde een pass. Rafinha droeg een voetbaltenues Barcelona, scoorde succesvol en Barcelona stond thuis met 1-0 voor! In de 29e minuut beging Araujo een verdedigende fout in het strafschopgebied, waarna de scheidsrechter resoluut bepaalde en een rode kaart gaf. Met één speler minder om te vechten begon de verdediging van Barcelona problemen te krijgen. In de 40e minuut maakte Barkola een voorzet vanaf links, waarna Dembele volgde en scoorde! Parijs maakte 1-1 gelijk. In de 54e minuut ontving Ashraf de bal en gaf de bal door, en Vitinha scoorde direct van buiten het strafschopgebied! 1-2, Parijs komt op voorsprong! In de 56e minuut werd Barcelona-coach Xavi ongerust en klaagde met zijn handen en voeten aan de zijlijn over de strafschop. Hij schopte over het dressoir en de scheidsrechter kwam naar hem toe en toonde een rode kaart en stuurde hem weg! In de 59e minuut dribbelde Dembélé de bal het strafschopgebied van Barcelona in, waarna Cancelo hem neerhaalde en de scheidsrechter een strafschop resoluut toekende! Mbappé schoot met succes de penalty, de stand was 1-3! In de 89e minuut van de wedstrijd stapte Mbappe, gekleed in goedkope voetbaltenues, naar voren en maakte opnieuw een schot, waarbij hij tweemaal scoorde! 1-4, Parijs bezegelde de overwinning! Op dit moment is de 25-jarige Mbappe momenteel de topscorer in de Champions League dit seizoen met 8 doelpunten, waarmee hij Ibrahimovic en Shevchenko op gelijke hoogte brengt voor de 10e plaats in de geschiedenis van de Champions League! Aan het einde van de wedstrijd verloor Barcelona in de tweede ronde thuis jammerlijk met 1-4 van Paris Saint-Germain en eindigde in de top 8 met een score van 4-6 in beide rondes. Paris Saint-Germain deed een tegenaanval buitenshuis en brak met succes door in de top vier van de Champions League van dit seizoen!