Sprache:

pelipaidatss: Voiko Liverpool suorittaa paluunsa toisella osaottelulla?

Voiko Liverpool suorittaa paluunsa toisella osaottelulla?

12 Apr 2024 in 02:40pm
Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäinen osa aloitettiin keskittymistaistelussa, kun Liverpool kohtaa kotonaan Atalantan. Eurooppa-liigan voittosuosikkeina tämä on toinen kerta, kun joukkueet kohtaavat UEFA:n Mestarien liigan lohkovaiheen jälkeen kaudella 20-21. Tuolloin Liverpool voitti vieraissa 5-0 ja Atlanta palasi 2-0. kotonaan, mutta hävisi silti Liverpoolille. Tässä pelissä Klopp ei lähettänyt vahvinta aloittajaa, Salah, Szoboszlai ja Dias olivat Liverpool pelipaidat vaihtopenkillä ja Nunez ja Gakpo aloittivat.
37. minuutilla Zapacosta teki käänteisen kolmion oikealle, ja Scamacca seurasi työntölaukausta, joka auttoi Atlantaa johtamaan 1-0. Toisella puoliajalla Liverpool meni johtoon vaihtosäädöissä: Salah, Szoboszlai ja Robertson tulivat vaihtopeleihin, kun taas Elliott, Jones ja Tsimikas korvattiin. 60. minuutilla Decatelare syötti laitasta rangaistusalueelle, jalkapallo pelipaidat pukeutunut Scamacca syöksyi verkkoon, viimeisteli kaksoislaukauksen ja auttoi Atlantaa kasvattamaan lukemia 2-0. Tilastojen mukaan Scamaccasta tuli ensimmäinen italialainen pelaaja historiassa, joka on tehnyt kahdesti maalin virallisessa ottelussa Liverpoolia vastaan Anfieldillä. 79. minuutilla Salah teki maalin työntölaukauksella, mutta ensimmäinen maali epäonnistui paitsion takia, ja Liverpool oli iloinen turhaan. Liverpool sai uuden iskun 83. minuutilla.Pasalicin lisälaukaus auttoi Atlantaa varmistamaan 3-0-voiton. Tämä oli Liverpoolin pahin tappio tällä kaudella, ja se istui edelleen Anfield Stadiumilla, ja 50 000 fania näki tämän nöyryyttävän tuloksen. Kolmen maalin jälkeen kotonaan Liverpoolin täytyy tehdä toisella kierroksella 4 maalia peräkkäin päästäkseen varsinaiseen paluukilpailuun. Pystyykö he tarttumaan toiveeseensa voittaa mestaruus?