Sprache:

pelipaidatss: Inter Milan voitti Empolin pysyäkseen edellä

Inter Milan voitti Empolin pysyäkseen edellä

2 Apr 2024 in 02:36pm
Serie A jatkuu kaudella 2023/24. Viime kaudella Serie A -joukkueet saavuttivat kolmen suuren Euroopan Cupin finaaliin. Vaikka ne voittivat vain kolme kakkossijaa, tällä kaudella Serie A on sarjan eniten pisteitä kerännyt liiga. eurooppalaiseen kilpailuun toistaiseksi. Serie A:n 30. kierros jatkuu. Napoli pelaa Atalantaa vastaan kotonaan, Lazio Juventusta vastaan ja Fiorentina AC Milania vastaan. Jokaisella joukkueella on ylä- ja alamäkensä, jotkut ovat iloisia ja toiset surullisia. Leo, joka pukeutui AC Milan pelipaidat, teki voittomaalin auttamaan AC Milania kukistamaan Florentine 2-1, ja Salvador säilytti edelleen toisen sijansa sijoituksessa.
Inter Milan voitti Empolin kotonaan 2-0 Serie A:n 30. kierroksella. Tällä hetkellä Inter Milanilla on 79 pistettä ja se johtaa edelleen 17 pisteen etumatkalla.Tämä tarkoittaa, että Inter Milan voi voittaa mestaruuden etukäteen niin kauan kuin he voittavat vielä 3 peliä jäljellä olevilla 8 kierroksella. 6. minuutilla Bastoni avusti ja Dimarco laukoi, mikä auttoi Milanin Interiä 1-0-johtoon. 81. minuutilla Dumfries syötti keskityksen, mutta Thuram jätti potkun väliin. jalkapallo pelipaidat pukeutunut Sanchez potkaisi tyhjään maaliin ja auttoi Interiä sinetöimään voiton 2-0.