Sprache:

fodboldtrojer: Lautaro misser afgørende straffe

Lautaro misser afgørende straffe

14 Marz 2024 in 07:01am
Anden kamp i UEFA Champions Leagues runde af 16 knockout-runder fortsætter, hvor Atletico Madrid møder Inter Milan hjemme. I den første runde af konkurrencen mellem de to hold vandt Inter Milan 1-0 Atletico Madrid hjemme og tog føringen i oprykningen. Denne knockout-runde var fuld af drama.
I første halvleg blev Lino og Dumfries' skud reddet af modstanderens målmand.Dimarco iført en billige fodboldtrøjer greb chancen og scorede det første mål for Inter Milan. Griezmann scorede dog hurtigt og udlignede til Atletico Madrid til 1-1. I anden halvleg formåede Thuram og Barrera ikke at score i enkelte skud, og Depays skud ramte desværre stolpen. I kampens sidste øjeblik greb Depay endelig chancen og udlignede den samlede score for Atletico Madrid. De to hold gik ind i overtiden. Der var ingen vinder mellem de to hold i overtiden, og kampen gik ind i en spændende straffesparkskonkurrence. I straffesparkskonkurrencen spillede Oblak, iført Atlético Madrid trøje, tappert og reddede Sanchez og Klaassens straffespark efter hinanden. Hvad angår Inter Milans sidste straffespark, fløj Lautaros skud højt over overliggeren, og Atletico Madrid avancerede til Champions Leagues kvartfinale med en samlet score på 5-4. Denne knockout-kamp i Champions League var fuld af spænding og overraskelser. Atletico Madrid fik det sidste grin i straffesparkskonkurrencen og rykkede frem til top 8 i Champions League. Inter Milan sagde desværre farvel til denne sæsons Champions League. Efter denne kamp blev Oblak kåret til kampens bedste spiller for sin fremragende præstation i straffesparkskonkurrencen.