Sprache:

fodboldtrojer: Bundesliga super dark horse Bayer Leverkusen

Bundesliga super dark horse Bayer Leverkusen

4 Marz 2024 in 07:55am
I 24. runde af Bundesligaen udfordrede Leverkusen Köln på udebane. Leverkusen, under ledelse af Assolon, har opnået betydelig succes i store konkurrencer i denne sæson. I de første 23 kampe i ligaen opnåede de 19 sejre og 4 uafgjorte, hvilket var førstepladsen. Men for Alonso er hans mål at vinde hver kamp!
Leverkusen dannede en 3421 formation i dette spil. I begyndelsen af kampen scorede Hoffman, iført en Bayer 04 Leverkusen trøje, næsten, men desværre missede hans langskud en smule. Köln havde også en god mulighed, men Ljubicic formåede ikke at gribe den. Det vigtigste vendepunkt i kampen skete i det 14. minut. Tillman blev udvist for en fejl og blev udvist med et rødt kort. Köln manglede tidligt én spiller. Frimpong scorede foran målet i det 37. minut, og Leverkusen førte Køln med 1-0. I det 73. minut fuldendte Grimaldo, iført en billige fodboldtrøjer, målet og udbyggede stillingen 2-0. Dette mål fik kampen til at miste spændingen. Köln lavede justeringer for at skifte spillere, men formåede ikke at bringe mål og måtte acceptere nederlaget. Slutresultatet blev fastsat til 2-0. Leverkusen besejrede Köln og rangerede først med 64 point. Bayern blev midlertidigt nummer to med 54 point. Forspringet på 10 point gjorde, at Bayern næsten ikke kunne se håbet om at forsvare mesterskabet. Der ser ikke ud til at være nogen spænding omkring ligamesterskabet i denne sæson!