Sprache:

hockeytrojor: Washington besegrar Philadelphia Phillies med 2-1

Washington besegrar Philadelphia Phillies med 2-1

20 Apr 2024 in 09:51am
Washington Capitals tog saken i egna händer och lyckades. Med Alexander Ovetchkin i Washington Capitals tröjor säkrade han och hans lagkamrater den sista slutspelsplatsen i NHL:s östra halvlek med en 2-1-seger över Philadelphia Phillies. Philadelphia, Pittsburgh, Detroit och Washington har alla en chans att ta den sista slutspelsplatsen på NHL:s östra halvlek.
Alexander Ovetchkin gjorde mål med en nick mot Philadelphia, 1-0. Philadelphia svarade i den andra perioden och gjorde det matchvinnande målet i sista spelet. billiga NHL tröjor Sean Couturier plockades av linjen i scrimmage, men sedan gjorde en annan Capitals-veteran, TJ Oshie, 2-1 i det tomma nätet. - Osant. Jag tror att tron på omklädningsrummet är enorm. Vi njöt av processen. Det är speciellt. Det är därför vi spelar hockey, sa Ovechkin efter uppflyttningen. Resultatet innebär att sju NHL-svenskar nu missar eftersäsongen. Erik Karlsson, Rikard Rucker, Marcus Pettersson och Emil Benström (Pittsburgh), Lucas Raymond och Simon Edwinson (Detroit) ) och Samuel Elson (Philadelphia).