Sprache:

camisetasbal: Leverkusen fører Bayern med 10 point

Leverkusen fører Bayern med 10 point

11 Marz 2024 in 08:00am
Denne sæson, blandt de fem store europæiske ligaer, har Leverkusen den bedste rekord. I midten af sidste uge spillede de uafgjort 2:2 mod Karabakh i Europa League-udekampen, hvilket eliminerede deres modstandere og fortsatte med at forblive ubesejrede i alle turneringer. Alonso førte holdet til at gå videre i Bundesligaen, Europa League og German Cup.
I 25. runde af Bundesligaen mødte Leverkusen hjemme mod nedrykningsholdet Wolfsburg. I det 27. minut væltede modstanderens forsvarer Yantz Schick og fik et gult kort.Det resulterede i, at to gule blev vendt til en rød, og han blev udvist.Wolfsburg måtte kæmpe med ti mand. Leverkusen, med en mand mere, greb chancen efter 7 minutter. Grimaldo, som er i varm form i denne sæson, brød igennem med bolden og sendte bolden til en assist.Nathan Tramen, der var iført billige fodboldtrøjer, scorede med succes og hjalp Leverkusen med at bryde dødvandet. I det 86. minut, efter at have modtaget en aflevering fra sin holdkammerat i straffesparksfeltet, skød Wirtz og scorede, og dermed sikrede han 2-0-sejren. Til sidst besejrede Leverkusen Wolfsburg 2:0 og vandt 6 ligasejre i træk. I slutningen af kampen stillede Leverkusen-spillerne sig op efter kampen for at takke hjemmefansene iført deres Bayer 04 Leverkusen trøje. Efter 25 ligarunder forbliver Leverkusen ubesejret med 67 point og fører med 67 point. I øjeblikket er der kun ni runder tilbage i Bundesligaen.Leverkusen er 10 point foran Bayerns andenplads.Alonsos hold kommer såmænd tættere på det første Bundesliga-mesterskab i holdhistorien.